Creëer de juiste sfeer op kantoor, in huis of tijdens een evenement
Je kent het vast wel. Je bent ergens en wordt getroffen door de schoonheid van kunst aan de muur. Een schilderij of een verzameling van schilderijen. Het beeld is compleet, verwarmend, uitgebalanceerd en het ademt precies de juiste sfeer uit. Eigenlijk ben je al heel lang op zoek naar de juiste invulling voor je interieur of werkomgeving. Je laat je inspireren, hangt schilderijen op, maar op de één of andere manier lukt het niet om dat ene speciale gevoel te ervaren of die bijzondere sfeer over te brengen.
 
Kunstadvies
Kunstadvies is er voor bedrijven en particulieren. Ik help je ervoor te zorgen dat je huis, kantoor, een kunst(zinnig) evenement, spreekruimte of entree de juiste identiteit uitstraalt. We creëren samen een plezierige, inspirerende (werk)omgeving en ... zorgen voor gespreksstof, want een goed schilderij werkt altijd uitnodigend!
 
Harmonie door horen, zien én voelen
Voor een goed advies, luister ik naar jouw wensen. Welke sfeer wil je overbrengen?Ik kijk vanzelfsprekend naar de omgeving. Hoe kunnen schilderijen elkaar of de ruimte versterken? Hoe creëer je harmonie? Welk formaat is het meest geschikt? Bovendien neem ik de energie die ik in de betreffende ruimte voel, mee in mijn advies. Samen komen we dan tot de invulling en harmonie waar jij naar op zoek was!
 
Meer weten of een afspraak maken? Bel of mail gerust!