Ik geloof in mij

Renee Le Blanc Schilderij SBS6
Ik geloof in mij’
Acrylverf op linnen
1.10 m x 1.10 m

 

Lieve René ,

Met kleur en penseelstreken ben ik op verkenningstocht gegaan, niet alleen naar de zanger met de naam René le Blanc maar bovenal de mens daarachter.  

Je timmert artistiek gezien al jaren aan de weg en jij weet als geen ander dat wij niets kunnen bereiken zonder dat we ons daaraan committeren. Jij ondervindt dagelijks aan den lijve dat motivatie je laat beginnen aan iets maar de commitment hetgeen is waardoor je erin blijft geloven. In voor- en tegenspoed. En juist de moeilijke momenten dwingen je pijnlijk de kraakheldere intentie te herinneren die je voor jezelf hebt neergezet. Volmondig kunnen zeggen ‘Ik geloof in mij’ impliceert werk aan de winkel. Bijvoorbeeld onszelf bevrijden van emoties uit het verleden die ons begrenzen. De beloning vertaalt zich in vrijgekomen energie die we kunnen gebruiken om een nieuwe toekomst te creëren. Leven op de energie-frequentie ‘Ik geloof in mij’ dwingt het zelfvertrouwen af om je niet af te vragen ‘Zullen ze mij wel goed genoeg vinden?’. En gebeurt dat wel? Dan is het enige juiste antwoord ‘Het is helemaal prima als dat niet zo is want ik weet dat ik álle mogelijke geef, met heel mijn hart!’

We kunnen namelijk toch niet wachten op iets buiten onszelf om van binnen te veranderen. En groeien kunnen we door de competitie aan te gaan, enkel en alleen met onszelf. Een mooie wijze les uit de natuur luidt dat een bloem ook niet de competitie aangaat met de bloem naast hem. Hij bloeit gewoon. Hij doet wat hij doet, net als jij René.

Ik wens je van ganser harte alle succes in de toekomst en heel veel geluk met dit schilderij ‘Ik geloof in mij’!

Lieve groetjes,

Miriam

Ik geloof in mij schilderij