over mij

– leer mij kennen

Over mij

Wie is Miriam Vleugels? 
Ik ben als dochter van een galeriehouder opgegroeid tussen de kunst en de kunstenaars. Dankzij de puur rationele studiekeuze voor Informatica en het jarenlang opereren als Systeem beheerder en Service manager mocht ik leren om logisch, nuchter en commercieel te denken en in het leven te staan. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom besloot ik meer dan 15 jaar geleden om mijn hart te volgen, ontslag te nemen en voor de kunst te kiezen en te leven. 
 
Intuïtief schilderen
Mijn core business is het intuïtief schilderen, zowel in opdracht als in mijn vrije werken. Intuïtieve schilderijen en murals komen tot stand door los te laten wat moet of hoe het hoort om zo een compositie te laten ontstaan. Ik stem af op mijn impuls, op de wensen van de opdrachtgever en daarna volg ik mijn gevoel. Er ontstaat dan een abstracte, figuratieve of abstract-figuratieve compositie in de voor mij authentieke stijl, kleuren en penseelstreek

Intuïtief pad
Zo intuïtief als ik schilder, zo leef ik ook mijn leven. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen, knuffel de beren op de weg en pak mijn kansen.
Eigenschappen waardoor ik al vele offers bracht maar ik vandaag de dag wel ben waar ik ben. En wie ik ben. Een kunstenaar die naast schilderijen ook sculpturen maakt, polyester projecten bedenkt en uitvoert, in hoogwerkers en op steigers balanceert om murals te maken en van enthousiast publiek geniet tijdens de vele live paints. In mijn eigen TV programma Creatief met Vleugels combineer ik mijn interesse in de psyche van de mens met het gezellig keuvelen over kunst, mijn gast en het leven zelf.
 
Dromen
Of ik nog dromen heb? Waar zal ik beginnen?! Ik zou nog graag vele grote sculpturen willen creëren, aan ludieke kunstzinnige evenementen en projecten willen deelnemen, een kunstboek samenstellen en op de markt brengen en natuurlijk een solo-expositie in een museum!
 
Meer weten?
Wil je meer informatie of weten wat ik voor jou, je bedrijf of evenement kan betekenen? Bel of mail me en leg me je vraag voor. Ik bespreek graag alle mogelijkheden met jou.

Geinteresseerd in wat ik voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op en laten we kennis maken!

× Whatsapp mij