Creëer de juiste sfeer in je huis, organisatie, gemeente of tijdens een evenement

Je kent het vast wel. Je bent ergens en wordt ‘geraakt’ door de aanwezige kunst. Een schilderij, een muurschildering, een sculptuur. Het beeld is compleet, hartverwarmend, uitgebalanceerd, misschien provocerend maar het ademt precies de juiste sfeer uit. Eigenlijk ben jij ook al heel lang op zoek naar de juiste invulling voor je interieur of werkomgeving. Je laat je inspireren, hangt schilderijen op, maar op de één of andere manier lukt het niet om dat ene speciale gevoel te ervaren of die bijzondere sfeer over te brengen.

Kunstadvies

Ik geef kunstadvies voor bedrijven en particulieren. Ik help je ervoor te zorgen dat je huis, kantoor, een kunst(zinnig) evenement, spreekruimte of entree de juiste identiteit uitstraalt. We creëren samen een plezierige, inspirerende (werk)omgeving en ... zorgen voor gespreksstof, want een ludiek kunstwerk doet zijn werk vanzelf!

Harmonie door horen, zien én voelen

Voor een goed advies, luister ik naar jouw wensen. Welke sfeer wil je overbrengen? Ik kijk vanzelfsprekend naar de omgeving. Hoe kunnen kunstwerken elkaar of de ruimte versterken? Hoe creëer je harmonie? Welk formaat is het meest geschikt? Bovendien neem ik de energie die ik in de betreffende ruimte voel, mee in mijn advies. Samen komen we dan tot de invulling en harmonie waar jij naar op zoek was!

​Meer weten of een afspraak maken? 

Bel of mail gerust en ik breng vrijblijvend een advies uit.